Over ons

Bij Woneninterieur leveren wij alleen de hoogste kwaliteit aan meubels en accessoires en volgen altijd de laatste trends. Alles in en rondom het huis kun jij bij ons vinden en dat voor toegankelijke prijzen. Want waar andere woonwinkels hun artikelen via één of meerdere tussenpersonen halen, kopen wij direct in bij de fabrikant zelf. Daardoor krijg jij gegarandeerd de beste prijzen aangeboden.

 

Een klantervaring zoals nergens anders. Meedenkend en fris.

 

Wij onderscheiden ons verder door onze uitstekende service en snelle levering. Bij ons staat de klant altijd op nummer één en dat is niet slechts een loze kreet. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste kernwaarden en dat wordt bevestigd door onze klanten. Wij geloven in het overtreffen van klantverwachtingen en zetten ons daar iedere dag voor de volle 100% voor in.

Wij zijn een team ambitieuze doorzetters met het gezamenlijk doel om een lach op de gezichten van onze klanten te toveren, iedere dag weer. 

Wij staan continu voor jou klaar via onze klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is via de Live chat tot 20:00, zodat jij altijd de ondersteuning en hulp krijgt die je verdient.

• Een 100% kwaliteitsgarantie; alleen topkwaliteit
• De nieuwste producten, de laatste trends op woongebied
• Fijne service: 7 dagen per week bereikbaar

Mocht u desondanks nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op onderstaande gegevens.

Mail: klantenservice@woneninterieur.nl

Telefonisch op 085-4010443

Live Chat 7 dagen per week tot 20:00

Voor zakelijk: sales@woneninterieur.nl

De waardering van www.woneninterieur.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 370+ reviews.