Over ons

We zijn Woneninterieur begonnen omdat we vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om meubels van hoge kwaliteit voor een lagere prijs te kunnen kopen. 

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit aan meubels en accessoires en volgen altijd de laatste trends. Alles in en rondom het huis kun jij bij ons vinden en dat voor toegankelijke prijzen.

Omdat er in deze branche heel veel tussenschakels in de toeleveringsketen zitten, betaal je vaak onnodig hoge bedragen voor meubels en woonaccessoires. Veel fysieke winkels bieden mooie producten, maar zijn heel vaak onnodig duur. Daar hebben we een oplossing voor gevonden. Door onze directe samenwerking met verschillende grote Nederlandse merken hebben we geen tussenschakels, magazijnen of winkels nodig en kunnen wij de producten goedkoper leveren dan in menig fysieke winkel.

 

Een klantervaring zoals nergens anders. Meedenkend en fris.

 

Klantenservice

Wij streven naar een uitstekende klantenservice, waarbij het waarmaken van de verwachting van onze klanten het hoogste doel is.

Wij staan continu voor jou klaar via onze klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is via de Live chat tot 20:00

• Een 100% kwaliteitsgarantie; alleen topkwaliteit
• De nieuwste producten, de laatste trends op woongebied
• Fijne service: 7 dagen per week bereikbaar

Mocht u desondanks nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op onderstaande gegevens.

Mail: klantenservice@woneninterieur.nl

Telefonisch op 085-4010443

Live Chat 7 dagen per week tot 20:00

Voor zakelijk: sales@woneninterieur.nl

De waardering van www.woneninterieur.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 400+ beoordelingen.

Klanten beoordelen ons ook met een 9.0 uit 10 op basis van 320+ Kiyoh reviews