Berzorging en retouren

 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Standaard worden bestellingen tot over de drempel geleverd.

Is je voordeur niet op de begane grond? Kies dan tijdens het afrekenen voor “bezorging op verdieping“.  

Verzendkosten

De kosten voor bezorging op afspraak betalen wij. Wij rekenen deze niet door aan onze klanten.

Retourkosten

Bij ons betaal jij geen kosten voor het retourneren.

 

Bestelling retour sturen

De retour kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@woneninterieur.nl

Ja, wij willen er zeker van zijn dat jij tevreden bent met je bestelling. Daarom mag je van ons tot 14 dagen na ontvangst jouw bestelling kosteloos omruilen of terugsturen.

"U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping  maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

Ons retouradres
Ondernemersweg 7
7451 PK Holten

WAARDEVERMINDERING BIJ BESCHADIGING
– Graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is
– Bij ontstane schade bent u mogelijk aansprakelijk voor de waardevermindering.

TERUGBETALINGSTERMIJN
– Binnen maximaal 14 dagen ontvangt u uw geld terug.
– Wij betalen het gehele aankoopbedrag + verzend én transactiekosten terug.
– U ontvangt uw terugbetaling via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is gedaan.


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."